Alle Karakters.RuimtenWoordenZinnenDe leden

Zoekwoorddichtheidstool

Unieke WoordenTellenDichtheid
 
 

Wat is een Word-teller, wat doet het?

Woordtekenteller; is een tool die online, gratis en direct werkt. In een teksttotaal hoeveel tekens, hoeveel woorden en letters, hoeveel zinnen en alinea worden gebruikt om te detecteren. Het analyseert ook alle woorden in het artikel en laat zien wat het meest voorkomende woord in het artikel is.

Wie kan het gebruiken?

Deze teller; Het wordt gebruikt als een praktisch hulpmiddel om tekst- of proefschriftschrijvers, studenten, onderzoekers, professoren, docenten, journalisten of redacteuren die een professionele SEO-artikelanalyse willen uitvoeren, te helpen.

Het schrijven van het beste en meest geoptimaliseerde artikel is het ideaal van elke schrijver. Het opstellen van korte zinnen in plaats van lange zinnen maakt het artikel nuttiger. Met behulp van deze tool wordt, door naar de verhouding tussen woorden / zinnen te kijken, bepaald of lange of korte zinnen in de tekst worden doorgegeven. Dan kunnen de noodzakelijke regelingen in de tekst worden gemaakt. Als de waarde van woorden bijvoorbeeld te groot is in termen van de waarde van zinnen, dan doorloopt het artikel een heleboel zinnen. Je verkort zinnen en maakt je artikel geoptimaliseerd. Hetzelfde geldt voor het aantal tekens. Door een bepaald aantal tekens toe te voegen aan de zin en de woordsnelheid, kunt u meer geoptimaliseerde resultaten behalen. Deze situatie hangt helemaal af van hoe je werkt.

Ook als u wordt gevraagd om tekst in een beperkt gebied te schrijven, is dit hulpprogramma zeer nuttig. Laten we zeggen dat u wordt gevraagd om een ​​artikel over de projecten van uw bedrijf te schrijven met 200 woorden. Je kunt je artikel niet schrijven zonder de woorden te tellen. In het korte artikel wil je weten hoeveel woorden je nog hebt tot je de inleiding, de ontwikkeling en de conclusies hebt voltooid tijdens het schrijven van het artikel. In dit stadium zal de woordteller die het telproces voor u uitvoert naar u toe rennen.

Woordenteller Hoe werkt het?

De Word-teller bestaat uit drie delen. Het tekstvenster is in de vorm van subrapporten en keyword density tool. Er is een onmiddellijk lopend systeem in het tekstpaneel. Wanneer de toetsen op het toetsenbord worden ingedrukt, begint de woordteller te lopen. In elk nieuw bericht geeft het totaalwoord het aantal tekens en zinnen weer in het subrapport. Bovendien kunt u ook het totale aantal letters en het aantal alinea-paragrafen zonder een spatie in dezelfde sectie zien. Tegelijkertijd bevindt zich een hulpprogramma voor keyword density in het zijgebied en wordt direct de dichtheidsberekening van de ingevoerde tekst weergegeven op basis van woorden.

Sleutelwoorddichtheid Calculator

De teller analyseert alle woorden in de ingevoerde tekst. Welke woorden gaan het meest door? Het resultaat wordt meteen berekend en afgedrukt naar de lijst aan de zijkant van het tekstvenster. U kunt de tien woorden in het bericht zien die het meest voorkomen in de lijst. Tools op andere sites beschouwen het als een ander woord als er tekens links of rechts van een woord staan. Bijvoorbeeld, het punt dat aan het einde van de zin is toegevoegd, de komma of puntkomma in de zin onderscheidt het woord niet. Dus in deze tool worden ze allemaal als hetzelfde woord beschouwd. Dit maakt nauwkeurigere zoekwoordanalyse.

Bovendien de woorden identificeren die in de tekst worden herhaald en in plaats van synoniemen gebruiken om uw schrijven effectiever te maken. Het is een goede manier om uw artikel begrijpelijker en leesbaarder te maken. Hiertoe kunt u de dichtheid van het zoekwoord constant controleren en begrijpen welke woorden u in de tekst wilt bewerken.

Het unieke aantal woorden bewijst ook hoe rijk je schrijft in termen van woorden. Laten we bijvoorbeeld twee verschillende teksten bedenken die 300 woorden informatie over hetzelfde onderwerp bevatten. Hoewel ze allebei hetzelfde aantal woorden hebben, geeft het ene artikel meer informatie dan het andere als het ene unieke aantal woorden groter is dan het andere. Op deze manier hebt u de mogelijkheid om artikelen te vergelijken terwijl u veel functies van artikelen ontdekt.

Andere functies

Word-teller is een zeer noodzakelijke tool voor het berekenen van de keyworddichtheid. In veel talen; voornaamwoorden zoals voornaamwoord, conjunctuur, voorzetsels en dergelijke hebben geen enkel belang voor de optimalisatie van dat artikel. Met de x-gemarkeerde knoppen aan de rechterkant van de dichtheidslijst kunt u deze triviale woorden verwijderen om ervoor te zorgen dat er meer belangrijke woorden in die lijst verschijnen. Voor praktisch gebruik kunt u het tekstinvoervenster boven aan het scherm repareren. Op deze manier kun je beter werken. Hiertoe kunt u de #focus-bijlage naar het einde van de paginalink brengen. klik voor voorbeeldgebruik.

Word-teller negeert HTML-tags. De aanwezigheid van deze tags verandert niets aan het aantal tekens of woorden. Aangezien deze waarden niet veranderen, veranderen ze geen zinnen en alinea-waarden.

Steun ons

U kunt "CTRL + D" om deze pagina aan uw bladwijzers toe te voegen en u kunt deze pagina altijd snel openen. Als u ons wilt ondersteunen, kunt u de link naar deze pagina delen in uw sociale media-account en (indien beschikbaar) op uw blogsite.