Kaikki MerkitIlman TilaaSanatLauseetKappaleissa

Keyword Density Tool

Ainutlaatuiset SanatKreiviTiheys
 
 

Mikä on Word-laskuri, mitä se tekee?

Sanahahmojen laskuri; on työkalu, joka toimii verkossa, ilmaiseksi ja välittömästi. Tekstissä on yhteensä kuinka monta merkkiä, kuinka monta sanaa ja kirjainta, kuinka monta lauseita ja kappaletta käytetään havaitsemaan. Se myös analysoi kaikki artikkelin sanat ja osoittaa, mikä on artikkelin tavallisin sana.

Kuka voi käyttää sitä?

Tämä laskuri; Sitä käytetään käytännöllisenä työkaluna tekstin tai väitöskirjan kirjoittajille, opiskelijoille, tutkijoille, professoreille, lehtoreille, toimittajille tai toimittajille, jotka haluavat harjoittaa ammatillista SEO-artikkelianalyysia.

Parhaan ja optimoidun artikkelin kirjoittaminen on jokaisen kirjailijan ihanteellinen. Lyhyiden lauseiden asettaminen pitkän lauseiden sijasta tekee artikkelista hyödyllisemmän. Tämän työkalun avulla tarkastelemalla sanojen / lauseiden suhdetta määritetään, siirretäänkö tekstissä pitkät tai lyhyet lauseet. Sitten tekstiin voidaan tehdä tarvittavat järjestelyt. Esimerkiksi jos sanojen arvo on laaja-alaisesti liian suuri, artikkeli menee läpi paljon lauseita. Lyhennä lauseita ja tehkää artikkelisi optimaalisempi. Sama pätee myös merkkien lukumäärään. Lisäämällä tietty määrä hahmoja lauseeseen ja sanahintaan voit saavuttaa enemmän optimoidut tulokset. Tämä tilanne riippuu täysin siitä, miten työskentelet.

Samoin, jos sinua pyydetään kirjoittamaan mikä tahansa teksti rajoitettuun alueeseen, tämä työkalu on erittäin hyödyllinen. Sanotaan, että sinua pyydetään kirjoittamaan yrityksesi projekteista 200 sanaa. Et voi kirjoittaa artikkelia laskematta sanoja. Lyhyessä artikkelissa halutaan tietää, kuinka monta sanoja olet jättänyt, ennen kuin kirjoitat artikkelin kirjoittamisprosessin käyttöönottoa, kehittämistä ja lopettamista. Tässä vaiheessa laskentaprosessin suorittava sanalaskuri ajetaan sinulle.

Word Counter Miten se toimii?

Word-laskuri koostuu kolmesta osasta. Tekstipaneeli on alaraporttien ja avainsanatiheyden työkalun muodossa. Tekstipaneelissa on hetkessä käynnissä oleva järjestelmä. Kun näppäimistön näppäimet painetaan, sanalaskuri käynnistyy. Kussakin uudessa viestissä kokonaissana näyttää subreportaalin merkkien ja lauseiden määrän. Lisäksi voit myös nähdä kirjainten kokonaislukumäärän ja kappaleiden lukumäärän ilman tilaa samassa osassa. Samalla on sivualueella avainsanan tiheys työkalu ja se näyttää välittömästi kirjoitetun tekstin tiheyslaskennan sanojen mukaan.

Avainsanan tiheyslaskin

Laskuri analysoi kaikki syötetyn tekstin sanat. Mitä sanoja tapahtuu eniten? välittömästi laskee ja tulostaa tulokset tekstipaneelin sivulle. Näet luettelon 10 sanaa, jotka ovat yleisimpiä luettelossa. Muilla sivustoilla olevat työkalut ajattelevat sitä eri sanaa, kun sanan vasemmalla tai oikealla puolella on merkin merkkejä. Esimerkiksi virkkeen loppuun lisätty piste, lauseen pilkku tai puolipiste ei erota sanaa. Joten tässä työkalussa niitä pidetään samana sanana. Tämä tekee tarkemman avainsananalyysin.

Lisäksi tunnistat sanat, jotka toistetaan tekstissä ja synonyymien sijaan, jotta kirjoituksesi tehostuisi. Se on hyvä tapa tehdä artikkelisi ymmärrettävämmäksi ja luettavammaksi. Tätä varten voit jatkuvasti tarkistaa avainsanan tiheyden ja ymmärtää, mitä sanoja haluat muokata tekstissä.

Ainutlaatuinen sanojen määrä osoittaa myös, kuinka rikkaat kirjoituksesi ovat sanojen kannalta. Ajattelemme esimerkiksi kahta eri tekstiä, jotka sisältävät 300 sanan tietoa samasta aiheesta. Vaikka molemmilla on samat sanat, jos yksi ainutkertainen sananluku on enemmän kuin toinen, kyseisessä artikkelissa on rikas sisältö, lisätietoja. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus tehdä artikkeleiden vertailuja löytääkseen artikkeleiden monia ominaisuuksia.

Muut ominaisuudet

Sananlaskuri on erittäin tärkeä työkalu avainsanatiheyden laskemiseen. Monilla kielillä; pronominaeilla, konjunktuurilla, prepositioilla ja vastaavilla ei ole mitään merkitystä tämän artikkelin optimoinnissa. Tiheysluettelon oikealla puolella olevien x-merkittyjen painikkeiden avulla voit poistaa nämä tavallisimmat sanat, jotta tärkeämpiä sanoja näkyisi kyseisessä luettelossa. Käytännöllistä käyttöä varten voit korjata tekstinsyötön paneelin näytön yläosassa. Näin voit työskennellä paremmin. Voit tehdä tämän #Focus-liitetiedoston sivun linkin loppuun. klikkaa näytteiden käyttöä varten.

Word-laskuri sivuuttaa HTML-tunnisteet. Näiden tunnisteiden läsnäolo ei muuta merkkien tai sanojen määrää. Koska nämä arvot eivät muutu, ne eivät muuta lauseita eikä kappaleen arvoja.

Tukee meitä

Voit lisätä tämän sivun kirjanmerkkeihisi CTRL + D, ja voit aina käyttää tätä sivua nopeasti. Jos haluat tukea meitä, voit jakaa linkin tälle sivulle sosiaalisen median tililläsi ja (jos saatavilla) blogissasi.