Alle TegnUden pladsOrdSætningerStk

Søgeordsdensitet Værktøj

Unikke OrdTælleMassefylde
 
 

Hvad er en Word Counter, hvad gør den?

Word-karaktertæller; er et værktøj, der fungerer online, gratis og øjeblikkeligt. I en tekst i alt, hvor mange tegn, hvor mange ord og bogstaver, hvor mange sætninger og afsnit der bruges til at registrere. Det analyserer også alle ordene i artiklen og viser, hvad der er det mest almindelige ord i artiklen.

Hvem kan bruge det?

Denne tæller; Det bruges som et praktisk værktøj til at hjælpe tekst- eller dissertationsforfattere, studerende, forskere, professorer, foredragsholdere, journalister eller redaktører, der ønsker at udføre professionel SEO-artikelanalyse.

At skrive den bedste og mest optimerede artikel er ideen til enhver forfatter. Oprettelse af korte sætninger, i stedet for lange sætninger, gør artiklen mere nyttig. Ved hjælp af dette værktøj, ved at se på forholdet mellem ord / sætninger, bestemmes det, om lange eller korte sætninger i teksten er bestået. Derefter er der nødvendige ordninger i teksten. Hvis for eksempel værdien af ​​ord er for stor med hensyn til værdien af ​​sætninger, går artiklen igennem en masse sætninger. Du forkorter sætninger og gør din artikel mere optimeret. Det samme gælder antallet af tegn. Ved at tilføje et bestemt antal tegn til sætningen og ordfrekvensen, kan du opnå mere optimerede resultater. Denne situation afhænger helt af, hvordan du arbejder.

Hvis du bliver bedt om at skrive tekst i et begrænset område, vil dette værktøj være meget nyttigt. Lad os sige, at du bliver bedt om at skrive en artikel om virksomhedens projekter med 200 ord. Du kan ikke skrive din artikel uden at tælle ordene. I den korte artikel vil du vide, hvor mange ord du har forladt, indtil du har afsluttet introduktions-, udviklings- og konklusionssektionerne i forbindelse med artiklens skrivning. På dette stadium vil ordtælleren, der udfører tællingsprocessen for dig, løbe til dig.

Word Counter Hvordan virker det?

Word-tælleren består af tre dele. Tekstpanelet er i form af underrapporter og søgeordstæthedsværktøj. Der er et kørende system i tekstpanelet. Når tasterne på tastaturet trykkes, begynder ordtælleren at køre. I hvert nyt indlæg viser totalt ord antallet af tegn og sætninger i underrapporten. Desuden kan du også se det samlede antal bogstaver og antallet af stykker nummer uden et mellemrum i samme afsnit. Samtidig er der et søgeordstæthedsværktøj i sidegruppen, og det viser straks densitetsberegningen af ​​den indtastede tekst efter ord.

Søgeordstæthed Kalkulator

Tælleren analyserer alle ordene i den indtastede tekst. Hvilke ord går igennem mest? beregner og udskriver resultatet straks til listen på siden af ​​tekstpanelet. Du kan se 10 ord i det indlæg, der er de mest almindelige på listen. Værktøjer på andre websteder tænker på det som et andet ord, når der er tegn tegn til venstre eller højre for et ord. For eksempel adskiller punktet til slutningen af ​​sætningen, at komma eller semikolon i sætningen ikke differentierer ordet. Så i dette værktøj anses de alle for at være det samme ord. Dette gør mere nøjagtig søgeordsanalyse.

Desuden identificerer de ord, der gentages i teksten og i stedet for at bruge synonymer til at gøre din skrivning mere effektiv. Det er en god måde at gøre din artikel mere forståelig og mere læsbar. Til dette formål kan du hele tiden kontrollere søgeordstætheden og forstå, hvilke ord du vil redigere i teksten.

Det unikke antal ord viser også, hvor rig din skrivning er i form af ord. Lad os tænke på to forskellige tekster, der indeholder 300 ord med information om samme emne. Selvom de begge har det samme antal ord, hvis en unik ordtælling er mere end den anden, giver den artikel et mere rigt indhold, mere information. På denne måde får du mulighed for at foretage sammenligninger mellem artikler, mens du opdager mange funktioner i artikler.

Andre funktioner

Word-tæller er et meget nødvendigt værktøj til beregning af søgeordstæthed. I mange sprog; pronomen som pronomen, konjunkturen, præpositioner og lignende har ingen betydning for optimeringen af ​​den pågældende artikel. Med de x-markerede knapper til højre for tæthedslisten kan du fjerne disse trivielle ord for at få vigtigere ord til at blive vist på listen. Til praktisk brug kan du rette indskrivningspanelet øverst på skærmen. På den måde kan du arbejde bedre. For at gøre dette kan du medbringe #focus vedhæftet fil til slutningen af ​​sidelinket. klik venligst for brug af prøve.

Word-tæller ignorerer HTML-tags. Tilstedeværelsen af ​​disse tags ændrer ikke antallet af tegn eller ord. Da disse værdier ikke ændres, ændrer de ikke sætninger og afsnitværdier.

Støt os

Du kan "CTRL + D" tilføje denne side til dine bogmærker, og du kan altid hurtigt få adgang til denne side. Hvis du vil støtte os, kan du dele linket til denne side i din sociale mediekonto og (hvis tilgængelig) på dit blogsite.